רום בקרדי גולד

דורג 0 מתוך 5
קטגוריה:

129.00

רום העובר תהליך יישון של 4 שנים בממוצע, קליל עם גוף בינוני.

דון פקונדו בקרדי החל לחקור את תעשיית הרום בסנטיאגו קובה ב 1830- וגילה שרוב מותגי הרום שהיו קיימים באותה תקופה, היו גסים מאוד בטעמם. בקרדי החליט לנסות ולמצוא שיטה בה הרום יהיה עדין ועשיר יותר בטעם ובארומות ולאחר שחבר למדע, גילה שסינון הנוזל האלכוהולי דרך פחם פעיל מעץ קוקוס הופך את המשקה לחלק, שקוף, נקי ועשיר בטעמים.

צורת הגשה: בשוט או בקוקטייל

התאמה קולינרית: מנות אוכל קלילות עם טעמים עדינים

שילובים מומלצים: קולה / סאוור / מיקסרים

תכולה: 700 מ"ל, 40% אלכוהול