רום בקרדי בלאק

דורג 0 מתוך 5
קטגוריה:

139.00

רום העובר תהליך יישון של 6 שנים בממוצע ומצטיין בטעם עשיר ומורכב.

דון פקונדו בקרדי החל לחקור את תעשיית הרום בסנטיאגו קובה ב 1830- וגילה שרוב מותגי הרום שהיו קיימים באותה תקופה, היו גסים מאוד בטעמם. בקרדי החליט לנסות ולמצוא שיטה בה הרום יהיה עדין ועשיר יותר בטעם ובארומות ולאחר שחבר למדע, גילה שסינון הנוזל האלכוהולי דרך פחם פעיל מעץ קוקוס הופך את המשקה לחלק, שקוף, נקי ועשיר בטעמים.

צורת הגשה: לוא בול נקי או על קרח

התאמה קולינרית: קינוחים, שוקולד וגבינות

שילובים מומלצים: קולה / סאוור / ג'ינג'ר אייל

תכולה: 700 מ"ל, 40% אלכוהול